Cookie Salad II
Cookie Salad II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zară, segmente de portocală mandarină, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Biscuiți, Salată De Biscuiți, și Cookie aluat congelate iaurt în Quest Bar cookie cupe {video inclus!}.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de budincă, laptele de unt și toppingul bătut. Acoperiți și refrigerați până la servire. Chiar înainte de servire, pliați portocalele și firimiturile de prăjituri.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "