Cookie Gigant De Ouă De Paște
Cookie-ul gigant de ouă de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 535 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, stropi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gigant Cookie-in-a-Pan, Cookie Gigant, și Cookie Gigant Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Amestecați aluatul de prăjituri cu făina până când este o textură uniformă. Întoarceți aluatul pe foaia de copt pregătită și formați-l în formă de ou de aproximativ 1/2 inci grosime, 9 inci lungime și 7 inci lățime în punctul său cel mai larg.
Coaceți până la auriu în jurul marginilor, aproximativ 25 de minute.
Scoateți cookie-ul din cuptor pentru a se răci, aproximativ 15 minute.
Între timp, bateți albușurile și zahărul cu un mixer electric până se combină.
Adăugați sucul de lămâie și continuați să bateți până când este gros și lucios, aproximativ 5 minute.
Umpleți o pungă de patiserie sau o pungă de plastic cu glazura, tăiați un colț mic și decorațiuni de țeavă pe cookie. Atașați bomboanele în modele pentru a face un ou decorativ de Paște.