Cookie De Zahăr De Bază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cookie-ul de zahăr de bază. Această rețetă servește 64 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Aluat De Zahăr De Bază, Zahăr Brun Scorțișoară Zahăr Cookie Baruri, și Brown sugar & Spice Sugar Cookie frogs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipamente speciale: carton subțire tăiat în copac, fulg de zăpadă, stea și modele de păsări verde, Galben, Roșu, albastru și negru colorant alimentar spatule mici compensate drajeuri de aur și argint sclipici comestibil stropește pungi mici de vopsea perie de patiserie cu cuplaje sfat de patiserie dimensiuni 1, 2, 3, 101 și 46 Alb și galben nonpareils alb, galben, roșu și verde slefuire zahăr Multicolor Mini-jawbreakers (aproximativ 1/4-inch
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina și sarea și dați deoparte.
În vasul unui mixer greu, bateți scurtarea la viteză mică până când este pufos.
Adăugați zahărul și siropul de porumb și bateți până se omogenizează bine, apoi adăugați oul și vanilia, bătând continuu la minim. Adăugați încet amestecul de făină, aproximativ 2 linguri la un moment dat. (Dacă nu utilizați un mixer grele, aluatul poate deveni prea rigid pentru mixer să se ocupe. Dacă da, poate fi necesar să adăugați ultima făină cu mâna, frământând aluatul până când toată făina este complet încorporată.)
Puneți aluatul într-o pungă mare de plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore.
Pentru a face cookie-uri decupate decorate, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți aluatul răcit la o grosime de aproximativ 1/8 inci pe o suprafață ușor aromată.
Tăiați aluatul folosind modele de copac, fulg de zăpadă, stea și păsări.
Așezați prăjiturile pe foi de prăjituri unse și coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 până la 12 minute. Răciți cookie-urile pe rafturi înainte de decorare.
Pentru a decora, nuanțați o rețetă de glazură regală la culorile dorite. Păstrați glazura acoperită cu un prosop umed în timp ce lucrați pentru a preveni uscarea acesteia. Pentru a acoperi o prăjitură cu glazură, subțiați o parte din glazură cu puțină apă și întindeți-o pe prăjitură cu un cuțit sau o spatulă metalică. Lăsați o parte din glazură groasă pentru marginile conductelor sau alte modele, folosind vârful #2.
Adăugați drajeuri, sclipici comestibili, stropi colorate sau alte decorațiuni la glazura umedă. Pentru a atașa bomboane la cookie-urile ne-înghețate, periați un strat subțire de gel transparent pe cookie cu o pensulă mică și adăugați decorațiuni.
Glazura regală este foarte versatilă. Este alb pur și se usucă foarte tare, deci este perfect pentru a face flori și arcuri și lucrări delicate prin conducte. Poate fi păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de 2 săptămâni. Ar trebui să amestecați glazura pentru a restabili consistența inițială după depozitare, dar nu rebeat. Glazura regală nu funcționează bine la umiditate ridicată.
Așezați toate ingredientele în vasul unui mixer electric și bateți încet până când toate sunt amestecate. Apoi bateți la viteză medie până când glazura formează vârfuri rigide, aproximativ 5 minute.
Adăugați mai mult zahăr dacă glazura nu este suficient de rigidă sau câteva picături de apă dacă este prea rigidă. Utilizați imediat sau acoperiți vasul cu o cârpă umedă pentru a preveni uscarea atunci când nu este utilizat. Lăsați cel puțin 24 de ore pentru ca decorațiunile Regale să se usuce, la temperatura camerei.