Conuri Umplute Cu Crab
Conurile umplute cu Crab sunt un pescatarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 236 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită suc de lămâie, smântână, sare de usturoi și buruieni de mărar. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crab Umplut, Avocado Umplut Cu Crab, și Anghinare Umplute Cu Crab.
Instrucțiuni
Așezați un înveliș wonton pe o suprafață de lucru cu un colț orientat spre dvs.; rulați într-un con.
Tăiați capătul deschis cu o foarfecă ascuțită până când marginea este uniformă.
Puneți un 1-in. minge de folie în deschidere.
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt unsă. Repetați cu ambalajele wonton rămase.
Se coace la 375 CP timp de 10 minute sau până se rumenesc. Într-un castron mic, combinați untul, 1/2 linguriță mărar și sare de usturoi.
Scoateți-l pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Îndepărtați bilele de folie.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți smântâna, sucul de lămâie și mărarul rămas până se omogenizează. Îndoiți crabul.
Transferați într-o pungă de patiserie sau plastic; tăiați o gaură în colț. Țeavă în coarne răcite.