Conserve De Pâine Cu Nuci De Portocale
Această rețetă servește 9. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 267 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină de tort, sare, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Data și piuliță putere baruri, Orange Data Nut Pâine, și Pâine De Curmale Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 3 cutii goale (14 uncii) (cum ar fi cutii de fasole rămase), deschise la un capăt și unse și făinoase.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic amestecați curmalele, nucile pecan și coaja de portocală; apoi aruncați cu 2 linguri de făină pentru a acoperi.
Într-un alt bol, bateți împreună restul de 2 căni de făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare.
Într-un mixer în picioare prevăzut cu un atașament de măturică, cremați untul până când este ușor și pufos.
Adăugați zahărul și continuați să amestecați; apoi adăugați oul și amestecați până se încorporează. Lucrând în 3 loturi, adăugați alternativ amestecul de făină și sucul de portocale, amestecând bine după fiecare
plus. Se amestecă amestecul de nuci acoperit cu făină.
Puneți aluatul în cutii, umplându-le 3/4 pline.
Transferați conservele într-o tigaie și coaceți până se umflă, se rumenesc și sunt ferme, aproximativ 50 de minute.
Lăsați pâinea să se răcească în cutii timp de 5 minute înainte de a se desface sau lăsați-le să se răcească complet în cutii și înfășurați-le cadou.