Conserve De Coajă De Pepene Verde
Conservele de coajă de pepene verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 4 și costă 39,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 1919 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 282 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână coajă de pepene verde, apă, lămâi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Încercați Coaja De Pepene Verde Murat, Coaja De Pepene Verde Murat, și Pepene Verde Coaja Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați partea verde a cojii de pepene verde și tăiați-o în bucăți de 2 inci. Înmuiați coaja într-o soluție de 1 galon de apă și 1/2 cană de sare peste noapte.
Scoateți coaja din apa sărată și puneți-o într-un vas cu apă curată pentru a o acoperi. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți timp de aproximativ 30 de minute sau până când coaja este fragedă.
Într-o oală mare, combinați zahărul, 8 căni de apă și lămâile feliate. Legați scorțișoara și cuișoarele într-o pungă de pânză de brânză și puneți-le în oală. Aduceți siropul la fierbere și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați coaja și gătiți până când este transparent.
Scoateți punga de condimente. Se amestecă colorantul alimentar roșu, dacă se utilizează. Oala se conservă în borcane sterile fierbinți și se procesează pentru a sigila.