Conservarea recoltei: pulbere de legume Super verde

Conservarea recoltei: pulbere de legume Super verde
Conservarea recoltei: pudra de legume Super verde este o fără gluten, primar și întreg 30 condiment. Această rețetă face 4 porții cu 147 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $7.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, praz, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Conservarea recoltei: Pesto de bază cu busuioc, Conservarea recoltei: unt de piersici cu scorțișoară, ghimbir și cuișoare, și Toamna Recolta Veggie Pizza.

Instrucțiuni

1
Așezați legumele într-un singur strat pe tăvile deshidratorului (găsiți un deshidrator aici). Uscați la 125 F timp de 12 până la 18 ore sau până când legumele devin crocante.Lucrând în loturi, transferați legumele uscate în robotul de bucătărie (acesta este robotul de bucătărie pe care îl folosesc) și pulsați până se descompun într-o pulbere fină. Lingurați într-un borcan de zidărie, închideți bine și păstrați la temperatura camerei până la 6 luni fără a pierde potența.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
DehydratorDehydrator
Conserve BorcanConserve Borcan
DificultateExpert
Gata În18 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista