Conopidă și morcovi curry
Conopida și morcovii curry este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate, chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Conopidă și morcovi curry, Conopidă și morcovi curry, și Miel și morcovi curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Bateți împreună pudra de curry, chimenul, sarea, piperul și uleiul de măsline într-un castron mediu.
Întindeți conopida, morcovii și ceapa într-un singur strat pe o foaie mare de copt-căptușită cu folie de tablă.
Stropiți cu pansamentul și aruncați astfel încât să fie bine acoperit.
Prăjiți legumele la cuptor până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 40 de minute, amestecând la jumătatea gătitului.
Se scoate într-un bol de servire și se presară deasupra pătrunjel și un strop de ulei de măsline.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.