Conopida umplută cu condimente indiene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție conține 382 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de coacăze, fasole, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Food.com. cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Conopidă Umplută Cu Condimente Indiene, Dip de conopidă condimentată Indian, și Conopidă și cartofi condimentați indieni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Se amestecă turmericul și 1 lingură de sare, se adaugă capul de conopidă și se gătește până abia se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Turmeric
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Transferați conopida într-o strecurătoare mare și lăsați cool.In o tigaie mică, prăjiți făina de naut la foc moderat, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Răsturnați făina într-un castron mediu și lăsați să se răcească, apoi amestecați iaurtul, pasta de ghimbir, pasta de usturoi și 1 lingură de ulei; se condimentează cu salt.In un mini robot de bucătărie, macină fin caju. În tigaia mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Năut
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pastă De Ghimbir
Măsline întregi Coapte
Caju
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați fasolea verde și morcovul și gătiți la foc mic, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați garam masala, chimen, cayenne și schinduf și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Răsturnați amestecul într-un castron mediu și lăsați să se răcească, apoi amestecați brânza de vaci, Cheddar, coacăze și caju măcinat; condimentează cu sare și piper.Umpleți cu grijă capul de conopidă, ambalând cantități mici de amestec de legume între flori și în crăpăturile de pe partea inferioară a capului. Puneți conopida umplută într-un vas de copt, cu partea dreaptă în sus și lingurați iaurtul topping pe tot capul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Biscuiți Din Grâu Integral
Garam Masala
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Coacăze
Caju
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Coaceți conopida aproximativ 1 oră sau până se rumenesc bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire.