Conopida umplută cu condimente indiene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție conține 382 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de coacăze, fasole, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Food.com. cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Conopidă Umplută Cu Condimente Indiene, Dip de conopidă condimentată Indian, și Conopidă și cartofi condimentați indieni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Se amestecă turmericul și 1 lingură de sare, se adaugă capul de conopidă și se gătește până abia se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Turmeric
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați conopida într-o strecurătoare mare și lăsați cool.In o tigaie mică, prăjiți făina de naut la foc moderat, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Răsturnați făina într-un castron mediu și lăsați să se răcească, apoi amestecați iaurtul, pasta de ghimbir, pasta de usturoi și 1 lingură de ulei; se condimentează cu salt.In un mini robot de bucătărie, macină fin caju. În tigaia mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Năut
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pastă De Ghimbir
Măsline întregi Coapte
Caju
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane Salvatoare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați fasolea verde și morcovul și gătiți la foc mic, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați garam masala, chimen, cayenne și schinduf și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Răsturnați amestecul într-un castron mediu și lăsați să se răcească, apoi amestecați brânza de vaci, Cheddar, coacăze și caju măcinat; condimentează cu sare și piper.Umpleți cu grijă capul de conopidă, ambalând cantități mici de amestec de legume între flori și în crăpăturile de pe partea inferioară a capului. Puneți conopida umplută într-un vas de copt, cu partea dreaptă în sus și lingurați iaurtul topping pe tot capul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Biscuiți Din Grâu Integral
Garam Masala
Măsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Coacăze
Caju
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Coaceți conopida aproximativ 1 oră sau până se rumenesc bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire.