Conopidă prăjită cu usturoi, dafin și lămâie
Conopida prăjită cu usturoi, dafin și lămâie este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită conopidă, bulb de usturoi, frunze de dafin și coajă de lămâie. 57 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui prăjit cu lămâie Meyer, usturoi și frunze de dafin proaspete, Conopidă Prăjită Cu Lămâie Cu Usturoi, și Conopidă prăjită "orez" cu usturoi și lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Așezați conopida, usturoiul și frunzele de dafin într-un castron mare, aruncați cu uleiul, coaja și sucul și condimentați Generos.
Întindeți uniform pe o foaie de copt (folosiți 2 dacă aveți nevoie). Se prăjește timp de 20 de minute, întorcându-se la jumătate, până la al dente și caramelizat.