Conopidă prăjită cu usturoi, dafin și lămâie

Conopidă prăjită cu usturoi, dafin și lămâie
Conopida prăjită cu usturoi, dafin și lămâie este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită conopidă, bulb de usturoi, frunze de dafin și coajă de lămâie. 57 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui prăjit cu lămâie Meyer, usturoi și frunze de dafin proaspete, Conopidă Prăjită Cu Lămâie Cu Usturoi, și Conopidă prăjită "orez" cu usturoi și lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați conopida, usturoiul și frunzele de dafin într-un castron mare, aruncați cu uleiul, coaja și sucul și condimentați Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Întindeți uniform pe o foaie de copt (folosiți 2 dacă aveți nevoie). Se prăjește timp de 20 de minute, întorcându-se la jumătate, până la al dente și caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista