Conopidă Prăjită Cu Turmeric
Conopida prăjită cu Turmeric este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână șalotă, boabe de piper, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Supă De Conopidă Prăjită Cu Turmeric, Conopidă prăjită cu Turmeric și chimen, și Salată de conopidă prăjită cu sos de Turmeric.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de coriandru și boabele de piper la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Se transferă într-o râșniță de condimente și se lasă să se răcească complet. Se macină condimentele într-o pulbere și se transferă într-un castron mic. Se amestecă uleiul de măsline, usturoiul, turmericul și ardeiul roșu zdrobit.
Pe o foaie mare de copt cu margini, stropiți conopida cu amestecul de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și se prăjește timp de 25 de minute, până când conopida este fragedă; răzuiește conopida într-un bol de servire.
Adăugați inelele de șalotă, kumquats și coriandru și aruncați bine.
Se servește fierbinte sau cald.