Conopidă Prăjită Cu Pesmet De Hamsie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită cu pesmet de hamsie. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 3 și costă $3.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 517 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de frunze de salvie, pesmet, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Conopida prăjită a lui Sam Sifton cu pesmet de hamsie, Conopidă prăjită cu capere și pesmet, și Conopidă Prăjită Cu Pesmet Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Rupeți conopida în flori și aruncați într-un castron cu salvie, coajă de lămâie, zahăr și ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se întinde pe o foaie mare de copt.
Se introduce la cuptor și se gătește până se înmoaie și devine auriu, aproximativ 20 până la 25 de minute. Între timp, pregătiți firimituri de pâine.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut setată la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați hamsiile, usturoiul, șalota și firimiturile de pâine. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute, pana devin aurii. Într-un castron mare, aruncați împreună conopida și firimiturile de pâine și serviți pe un platou încălzit. Asigurați-vă că încercați aceste alte rețete de Ziua Recunoștinței pe Food Republic: Pecan, Bourbon și sirop de trestie de zahăr rețetă de șuncă de țară și Brânză Pâine de biscuiți rețetă clasică de pâine