Conopidă Prăjită Cu Pesmet De Hamsie

Conopidă Prăjită Cu Pesmet De Hamsie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită cu pesmet de hamsie. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 3 și costă $3.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 517 calorii. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de frunze de salvie, pesmet, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Conopida prăjită a lui Sam Sifton cu pesmet de hamsie, Conopidă prăjită cu capere și pesmet, și Conopidă Prăjită Cu Pesmet Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Rupeți conopida în flori și aruncați într-un castron cu salvie, coajă de lămâie, zahăr și ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se întinde pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ZahărZahăr
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Se introduce la cuptor și se gătește până se înmoaie și devine auriu, aproximativ 20 până la 25 de minute. Între timp, pregătiți firimituri de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut setată la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați hamsiile, usturoiul, șalota și firimiturile de pâine. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute, pana devin aurii. Într-un castron mare, aruncați împreună conopida și firimiturile de pâine și serviți pe un platou încălzit. Asigurați-vă că încercați aceste alte rețete de Ziua Recunoștinței pe Food Republic: Pecan, Bourbon și sirop de trestie de zahăr rețetă de șuncă de țară și Brânză Pâine de biscuiți rețetă clasică de pâine
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ConopidăConopidă
șuncășuncă
Sirop De TrestieSirop De Trestie
HamsiiHamsii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BiscuițiBiscuiți
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
PâinePâine
SosSos
Nuci PecanNuci Pecan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista