Conopidă Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită. Această rețetă face 8 porții cu 144 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare și piper kosher, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Pizza de conopidă prăjită cu rucola pentru bebeluși și usturoi prăjit: post de oaspeți de Kim Bee la poftele unui Lunatic, Conopidă Prăjită Și Usturoi Prăjit Cu Ceapă Perlată, și Conopidă prăjită și 16 căței de usturoi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Împărțiți conopida în flori mari și tăiați tulpinile mai groase. Așezați bucățile de conopidă cu tulpina în jos într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se toarnă vinul și bulionul în vas și se strecoară ulei de măsline peste conopidă.
Se presară oregano, sare și piper, după gust. Împrăștiați usturoiul peste tot. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Floretele ar trebui să se destrame dacă le lovești cu degetul.
Între timp, amestecați firimiturile de pâine, pătrunjelul tocat și 1 lingură de ulei de măsline împreună într-un bol mic. Când conopida este fragedă, presărați amestecul de firimituri de pâine și brânza peste Flori și puneți vasul, neacoperit, înapoi la cuptor până când toppingul se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.