Conopidă Cu Sos De Brânză Sud-Vest
Conopida cu sos de brânză de Sud-Vest necesită aproximativ 21 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 264 calorii. Funcționează bine ca o farfurie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, conopidă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare includ Sos ușor de brânză de conopidă pentru Skinny Mac N ' Cheese, Sos De Brânză Peste Conopidă, și Conopidă în sos de brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați frunzele de Jos din conopidă.
Scoateți miezul, lăsând capul intact.
Așezați conopida pe o bucată mare de folie de aluminiu grea. Îndoiți ușor părțile foliei în sus și peste conopidă; sertizați părțile foliei împreună pentru a sigila, lăsând partea superioară a foliei deschisă.
Se Presara 2 Linguri. apă peste conopidă. Sertizați partea superioară a foliei împreună pentru a sigila. (Folia trebuie să fie liberă, permițând conopidei să se aburească.)
Puneți conopida acoperită cu folie într-o tigaie.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute.
Între timp, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu; bateți treptat făina până se formează o pastă și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Bateți laptele evaporat și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până se îngroașă și se omogenizează.
Bateți brânza până se topește.
Bateți în roșii, 1/2 linguriță. sare și piper.
Scoateți conopida din cuptor și pliați folia la jumătatea părții laterale a conopidei. Topiți conopida cu sos de brânză și presărați cu boia de ardei și sare după gust.
Coaceți la 400 timp de 10 minute.