Conopidă cu ceapă verde și parmezan

Conopidă cu ceapă verde și parmezan
Conopida cu ceapă verde și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 48 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Ceapa verde la gratar cu lamaie si parmezan, Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă, și Salată de morcovi cu portocale, măsline verzi și ceapă verde.

Instrucțiuni

1
Conopida la abur, acoperită, 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2
Transferați conopida într-un castron mediu; adăugați ceapa verde și ingredientele rămase. Aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista