Conopidă Carbonizată
Nevoie de un fără gluten, întreg 30 și garnitură vegană? Conopida carbonizată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, flori de conopidă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Vegan: conopidă fumată și supă de cartofi cu Kale, Carbonizate Scallion Dip, și Dip De Vinete Carbonizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Puneți conopida pe o tigaie pentru broiler.
Stropiți cu 1 lingură ulei de măsline și sare; aruncați bine pentru a acoperi.
Răspândiți conopida într-un singur strat pe tigaie.
Coaceți la 500 timp de 15 minute sau până când conopida se rumeneste ușor în pete, amestecând la fiecare 5 minute.
Stropiți conopida carbonizată cu suc de lămâie, 2 lingurițe de ulei infuzat și piper roșu zdrobit; aruncați bine pentru a acoperi.