Conopidă Brânză Elvețiană

Conopidă Brânză Elvețiană
Conopida brânză elvețiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 179 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză elvețiană, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Conopidă Brânză Elvețiană, Cheesy Swiss coace, și Supă De Conopidă Cu Vârf Elvețian.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mic de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați conopida într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți 5 minute, sau până când este fraged, dar crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Într-o cratiță separată, topiți untul la foc mediu și amestecați treptat în făină, sare și lapte. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se amestecă brânza elvețiană până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Întindeți aproximativ 1/4 cană din amestecul de brânză elvețiană topită în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Așezați conopida în vas și acoperiți cu amestecul de brânză rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
BrânzăBrânză
6
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista