Conopida lui Leviton Vichyssoise
Conopida lui Leviton Vichyssoise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți conopidă, stridii wellfleet, CR fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vichyssoise cu conopidă și zară, Vichyssoise cu conopidă și zară, și Vichyssoise.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare.
Adăugați prazul și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați conopida și apa și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până când conopida este moale, aproximativ 35 de minute.
Adăugați crme frache, aduceți-l înapoi la foc mic și scoateți-l de pe foc.
Pureați supa într-un blender în loturi până când este foarte netedă. Se condimentează cu sare și piper și se răcește bine.
Chiar înainte de servire, combinați castravetele, arpagicul, șalota, oțetul și uleiul de măsline într-un castron mic. Puneți supa rece în 4 boluri puțin adânci și lingurați o stridie și o parte din lichiorul său în centrul fiecăruia. Puneți amestecul de castraveți în jurul stridiilor, acoperiți cu o păpușă de caviar osetra și serviți.