Conopida israeliană cu Panko
Conopida israeliană cu Panko ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, cățel de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Conopidă Panko Pakoras, O Conopidă Israeliană Pe Care Practic Toată Lumea O Iubește, și Tigaie-conopidă prăjită cu Panko pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați conopida și 2 linguri de apă într-un castron pentru microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 6 minute sau până când este crocant.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați panko în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se prajeste, amestecand continuu.
Scoateți panko din tigaie.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei și usturoi în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați conopida; saut 5 minute sau până devine auriu, amestecând ocazional.
Adăugați panko, pătrunjel, sare și piper; aruncați pentru a combina.