Conopida "Bistecche" cu Pancetta și fructe de pădure
Conopida "Bistecche" cu fructe de Pancettan și Caper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.79 pe portie. Un amestec de apă, capere ambalate cu sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Măsline amestecate cu fructe de pădure, Sparanghel Alb Prăjit Și Fructe De Pădure, și Rosti Cu Gravlax, Fructe De Caper Și Cremă Horsradish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți caperele ambalate cu sare într-o sită și transferați într-un castron mic. Înmuiați caperele în apă pentru a acoperi cu 2 inci timp de 30 de minute.
Scurgeți și repetați înmuierea.
Se scurge din nou, apoi se clătește și se usucă.
În timp ce caperele se înmoaie, puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Gatiti pancetta in 1 tigaie uscata de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, aproximativ 10 minute, apoi transferati cu o lingura cu fante pe prosoape de hartie pentru a se scurge.
Turnați grăsimea și ștergeți tigaia curată.
Amestecați stafidele și sucul de lămâie într-un castron mic.
Tăiați tulpina de conopidă la același nivel cu baza coroanei, aruncând tulpina, apoi tăiați orice frunze. Puneți coroana de conopidă, cu tulpina în jos, pe o tăietură.
Tăiați o felie de 1 inch din 2 laturi opuse ale coroanei și aruncați-o, apoi tăiați coroana pe lungime în 4 "fripturi", fiecare de aproximativ 3/4 până la 1 inch lățime.
Încălziți 1 lingură de ulei, 1 lingură de unt, 1/8 linguriță de sare și câte un vârf de zahăr și piper în fiecare tigaie de 12 inci la foc moderat, învârtindu-se ocazional, până când untul începe să se rumenească.
Adăugați 2 fripturi de conopidă în fiecare tigaie și condimentați ușor cu sare și piper, apoi gătiți până când partea inferioară este aurie, aproximativ 4 minute.
Transferați skillets în cuptor și prăjiți conopida, fără a vă întoarce, schimbând poziția skillets la jumătatea prăjirii, până când conopida este doar fragedă și partea inferioară este maro aurie, 8 până la 15 minute (în funcție de grosime).
În timp ce conopida se prăjește, aduceți apa la fiert într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat, apoi amestecați pancetta, capere, stafide cu suc de lămâie și fructe de pădure.
Adăugați 1/2 unt rămas și amestecați până se încorporează.
Se ia de pe foc și se condimentează cu piper.
Răsturnați cu grijă fripturile de conopidă cu o spatulă pe un platou și puneți sosul peste ele.
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și chefshop.com
Dacă sarea dvs. de mare este foarte grosieră, zdrobiți-o ușor cu un mortar și pistil sau cu fundul unei tigaie grele.