Conopida "Bistecche" cu Pancetta și fructe de pădure

Conopida
Conopida "Bistecche" cu fructe de Pancettan și Caper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.79 pe portie. Un amestec de apă, capere ambalate cu sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Măsline amestecate cu fructe de pădure, Sparanghel Alb Prăjit Și Fructe De Pădure, și Rosti Cu Gravlax, Fructe De Caper Și Cremă Horsradish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți caperele ambalate cu sare într-o sită și transferați într-un castron mic. Înmuiați caperele în apă pentru a acoperi cu 2 inci timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți și repetați înmuierea.
3
Se scurge din nou, apoi se clătește și se usucă.
4
În timp ce caperele se înmoaie, puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Gatiti pancetta in 1 tigaie uscata de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, aproximativ 10 minute, apoi transferati cu o lingura cu fante pe prosoape de hartie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Turnați grăsimea și ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Amestecați stafidele și sucul de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Tăiați tulpina de conopidă la același nivel cu baza coroanei, aruncând tulpina, apoi tăiați orice frunze. Puneți coroana de conopidă, cu tulpina în jos, pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Tăiați o felie de 1 inch din 2 laturi opuse ale coroanei și aruncați-o, apoi tăiați coroana pe lungime în 4 "fripturi", fiecare de aproximativ 3/4 până la 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Încălziți 1 lingură de ulei, 1 lingură de unt, 1/8 linguriță de sare și câte un vârf de zahăr și piper în fiecare tigaie de 12 inci la foc moderat, învârtindu-se ocazional, până când untul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați 2 fripturi de conopidă în fiecare tigaie și condimentați ușor cu sare și piper, apoi gătiți până când partea inferioară este aurie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Transferați skillets în cuptor și prăjiți conopida, fără a vă întoarce, schimbând poziția skillets la jumătatea prăjirii, până când conopida este doar fragedă și partea inferioară este maro aurie, 8 până la 15 minute (în funcție de grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
În timp ce conopida se prăjește, aduceți apa la fiert într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat, apoi amestecați pancetta, capere, stafide cu suc de lămâie și fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper BerriesCaper Berries
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Adăugați 1/2 unt rămas și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
15
Se ia de pe foc și se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
16
Răsturnați cu grijă fripturile de conopidă cu o spatulă pe un platou și puneți sosul peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
17
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și chefshop.com
1
Dacă sarea dvs. de mare este foarte grosieră, zdrobiți-o ușor cu un mortar și pistil sau cu fundul unei tigaie grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista