Conopida "Bistecche" cu Pancetta și fructe de pădure

Conopida
Conopida "Bistecche" cu fructe de Pancettan și Caper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.79 pe portie. Un amestec de apă, capere ambalate cu sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Măsline amestecate cu fructe de pădure, Sparanghel Alb Prăjit Și Fructe De Pădure, și Rosti Cu Gravlax, Fructe De Caper Și Cremă Horsradish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți caperele ambalate cu sare într-o sită și transferați într-un castron mic. Înmuiați caperele în apă pentru a acoperi cu 2 inci timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți și repetați înmuierea.
3
Se scurge din nou, apoi se clătește și se usucă.
4
În timp ce caperele se înmoaie, puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Gatiti pancetta in 1 tigaie uscata de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, aproximativ 10 minute, apoi transferati cu o lingura cu fante pe prosoape de hartie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Turnați grăsimea și ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Amestecați stafidele și sucul de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Tăiați tulpina de conopidă la același nivel cu baza coroanei, aruncând tulpina, apoi tăiați orice frunze. Puneți coroana de conopidă, cu tulpina în jos, pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Tăiați o felie de 1 inch din 2 laturi opuse ale coroanei și aruncați-o, apoi tăiați coroana pe lungime în 4 "fripturi", fiecare de aproximativ 3/4 până la 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
10
Încălziți 1 lingură de ulei, 1 lingură de unt, 1/8 linguriță de sare și câte un vârf de zahăr și piper în fiecare tigaie de 12 inci la foc moderat, învârtindu-se ocazional, până când untul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați 2 fripturi de conopidă în fiecare tigaie și condimentați ușor cu sare și piper, apoi gătiți până când partea inferioară este aurie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Transferați skillets în cuptor și prăjiți conopida, fără a vă întoarce, schimbând poziția skillets la jumătatea prăjirii, până când conopida este doar fragedă și partea inferioară este maro aurie, 8 până la 15 minute (în funcție de grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
În timp ce conopida se prăjește, aduceți apa la fiert într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat, apoi amestecați pancetta, capere, stafide cu suc de lămâie și fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper BerriesCaper Berries
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
14
Adăugați 1/2 unt rămas și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
15
Se ia de pe foc și se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
16
Răsturnați cu grijă fripturile de conopidă cu o spatulă pe un platou și puneți sosul peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
17
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și chefshop.com
1
Dacă sarea dvs. de mare este foarte grosieră, zdrobiți-o ușor cu un mortar și pistil sau cu fundul unei tigaie grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista