Confit rață picior Pozole ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 1 porții cu 580 calorii, 52G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ancho chile, picior de rață confit, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Confit De Rață, Confit De Rață, și Ce Este Confitul De Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați pielea de pe piciorul de rață și tăiați pielea în bucăți de 1/4 inch. Gătiți pielea într-o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru la foc mic, amestecând ocazional, până când grăsimea este redată și pielea este maro aurie, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați pielea de rață cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
3
Se toarnă și se aruncă grăsimea din cratiță (sau se rezervă pentru o altă utilizare), apoi se șterge tigaia și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
În timp ce pielea gătește, îndepărtați carnea de rață din oase, rezervând oasele și mărunțiți fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Carne
5
Prajiti chile in cratita uscata la foc moderat, intorcand cu clesti, pana cand este parfumat si flexibil, aproximativ 2 minute, apoi transferati intr-un bol. Acoperiți chile cu apă fierbinte și înmuiați până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Clește
Bol
6
Scurgeți chile și transferați într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
În timp ce chile se înmoaie, adăugați ceapa și usturoiul în cratița uscată și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ardei Iute
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați apă, oregano, miere, chimen și oase rezervate și fierbeți, neacoperit, 20 de minute. Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Chimen
Miere
Apă
9
Amestecați amestecul de bulion cu chile înmuiat și 1/4 linguriță de sare în blender până când este foarte neted (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ardei Iute
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Transferați pur și simplu în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Adăugați carnea de rață hominy și mărunțită și fierbeți, acoperită, 10 minute. Se amestecă coriandru și sare după gust, apoi se servește acoperit cu piele de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Hominy
Rață întreagă
Carne
Sare
12
* Disponibil la măcelării, unele supermarketuri și D ' Artagnan (800-327-8246).
13
** Disponibil la piețele Latino, multe supermarketuri și Chile astăzi-Hot Tamale (800-468-7377).