Concurență Grătar Umăr De Porc

Concurență gratar Umăr de porc ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 468 calorii, 57G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână căldură la grătar: scăzut, apă, jeleu jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma siropul de agave, puteți urma acest fel principal cu Slab Plăcintă Cu Fructe De Pădure Milkshake ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 14 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc La Grătar, Umăr de porc Marshall și sos de grătar, și Coaste de grătar în stil competiție pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face braise: într-un castron mediu, amestecați împreună suc de mere, oțet, zahăr brun, sos de grătar, sos Worcestershire, agave și jeleu jalape. Acoperiți și lăsați deoparte până când este gata de utilizare.
Pentru a face injecția: într-un castron mediu, amestecați împreună suc de mere, zahăr brun, oțet, apă, sos Worcestershire și sare. Folosind o seringă pentru injecție, injectați carnea de porc la intervale de 1 inch, folosind întreaga soluție de injecție. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie.
Îmbrăcați uniform umărul de porc cu grătar peste tot.
Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de lemn fumat atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, puneți butucurile de porc în fumător sau grătar și fumați până când exteriorul a căpătat o culoare profundă de mahon, 5 până la 7 ore.
Așezați fundul de porc pe o bucată de folie de aluminiu foarte mare, cu laturile pliate în sus.
Se toarnă 1 cană de braise peste fundul de porc. Rezervă braise rămase. Sigilați folia în jurul cărnii de porc, înfășurați cu bucăți suplimentare după cum este necesar și puneți-o înapoi în fumător. Continuați să gătiți până când temperatura internă înregistrează 198 buc.F pe un termometru cu citire instantanee.
Scoateți carnea de porc din fumător, deschideți folia și lăsați să se aerisească timp de 15 până la 30 de minute. Trageți carnea de porc în bucăți și puneți-o într-o tigaie medie, rezervând braise și aruncând osul.
Se toarnă braise rezervat peste carnea de porc trasă și se amestecă împreună pentru a distribui complet braise.
Adăugați braise suplimentare la gust.