Compot fierbinte de fructe
Compotul de fructe fierbinte necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,28 USD per porție , primești un sos care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 263 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Un amestec de nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată, cireșe și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este pe placul a 11 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 23% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Compot fierbinte de fructe , Compot fierbinte de fructe și Compot fierbinte de fructe .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Turnați pere, piersici și cireșe cu lichidele lor în vasul de copt pregătit; se amestecă. Amestecați ovăzul și 1/4 cană de zahăr brun într-un castron; se presara peste amestecul de fructe.
Presărați 1/4 cană rămasă de zahăr brun peste stratul de ovăz.
Se presara scortisoara peste zahar brun. Aranjați uniform bucățile de unt deasupra.
Coaceți până când este fierbinte, clocotișează și se rumenește ușor pe margini, aproximativ 20 de minute.