Compot de rubarbă și căpșuni

Compot de rubarbă și căpșuni
Compotul de rubarbă și căpșuni ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 75 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, lemongrass, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Compot De Rubarbă De Căpșuni, Compot De Rubarbă De Căpșuni, și Compot De Căpșuni-Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Așezați rubarba, sucul de portocale, lemongrass și 1/2 cană de zahăr într-un castron mediu, nereactiv; aruncați pentru a combina uniform, apoi puneți deoparte la temperatura camerei timp de 10 până la 15 minute.Între timp, așezați restul de 1/4 cană de zahăr, căpșuni și păstăi de vanilie și semințe într-un castron mic; aruncați pentru a combina uniform, apoi puneți deoparte la temperatura camerei timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CăpșuniCăpșuni
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
RubarbăRubarbă
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați amestecul de rubarbă într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul incepe sa baloneze si rubarba isi elibereaza sucurile, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți tigaia și fierbeți, amestecând ocazional, până când rubarba începe să se despartă, aproximativ 5 minute.Se amestecă amestecul de căpșuni în amestecul de rubarbă și se fierbe neacoperit încă 5 minute. (Nu amestecați prea des—doriți ca căpșunile să-și păstreze forma.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc, se aruncă păstaia de vanilie și se lasă deoparte să se răcească. Răciți compotul răcit într-un recipient cu un capac etanș până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CompotCompot
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista