Compot de prune cu anason stelat
Compotul de prune cu anason stelat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 4. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, anason stelat și/sau prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Compot De Portocale De Sânge Cu Anason Stelat, Carne De Porc Cu Anason Stelat, și Biscuiți cu anason stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, combinați vinul, apa, zahărul și anasonul stelat și aduceți la foc mic la foc moderat.
Adăugați prunele. Aduceți lichidul de braconaj înapoi la foc mic și gătiți, parțial acoperit, până când prunele sunt doar fragede, 10 până la 15 minute.
Se toarnă prunele și lichidul lor într-un vas de sticlă sau oțel inoxidabil și se lasă să se răcească. Se amestecă sucul de lămâie.
Adăugați mai multe fâșii de coajă de portocală în cratiță împreună cu anasonul stelat.