Compot de piersici cu rom
Compotul de piersici cu rom necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.15 pe portie, veți obține un sos care servește 6. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți suc de lămâie, coajă de tei, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot de piersici și afine, Compot De Piersici-Muștar, și Ghimbir-vanilie Fro Yo cu compot de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și zahărul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 30 de secunde sau până când zahărul se dizolvă, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă romul, coaja de tei și sucul de lămâie. Se răcește la temperatura camerei.
Combinați piersicile, strugurii și zmeura într-un castron mare.
Adăugați amestecul de rom, aruncând pentru a acoperi.
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.