Compot De Grapefruit-Campari
Compotul Grapefruit-Campari este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, grapefruit rubin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Compot De Grapefruit-Campari, Ruby-Grapefruit - și-Campari gheață Pops, și Grapefruit Roz Campari Sorbet.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați apa, zahărul și ghimbirul și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, timp de 1 minut. Se amestecă Campari. Se răcește și se lasă deoparte.
Tăiați coaja și miezul alb amar din grapefruit cu un cuțit ascuțit. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucul, tăiați secțiunile de grapefruit libere de membrane, păstrând secțiunile intacte.
Așezați într-un castron mediu. Rezervați sucul. Strecurați siropul Campari și turnați-l și sucul rezervat peste secțiunile de grapefruit. Acoperiți și răciți. Rețeta poate fi făcută până la 1 zi înainte.