Compot De Fructe Uscate
Nevoie de un sos fără gluten și fără lactate? Compotul de fructe uscate ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți pere, zahăr, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot de fructe uscate, Compot De Fructe Uscate, și Compot De Fructe Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați toate fructele uscate și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu un centimetru. Înmuiați timp de 20 de minute.
Într-o cratiță combinați fructele cu zahărul, zestele de lămâie și portocale, sucul de lămâie și apa și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți amestecul timp de 10 până la 20 de minute sau până când fructul este fraged.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați compotul să se răcească. Compotul se va păstra timp de o săptămână dacă este acoperit și răcit.
Serviți compotul la temperatura camerei cu înghețată.