Compot De Fructe Roșii

Compot De Fructe Roșii
Compotul de fructe roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 310 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, crenguțe de mentă, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Compot De Fructe, Compot De Fructe, și Compot De Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie nereactivă, combinați vinul alb cu siropul de coacăze negre, sucul de portocale, gemul de căpșuni și coaja de portocală. Se aduce la fierbere la foc moderat și se fierbe timp de 1 minut, amestecând pentru a dizolva gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Coacăze NegreCoacăze Negre
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați prunele, cireșele și crenguța de busuioc în cratiță și aduceți la fierbere la foc mare; se fierbe 1 minut. Cu o lingură cu fante, transferați prunele și cireșele într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați strugurii în cratiță și fierbeți timp de 30 de secunde; transferați strugurii în vasul cu fructe. În cele din urmă, adăugați afinele și căpșunile în cratiță și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
StruguriStruguri
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Transferați fructele de pădure în castron cu lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Scurgeți toate sucurile acumulate din fructe înapoi în cratiță. Aduceți siropul la fierbere și fierbeți la foc moderat până se reduce la 2 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se toarnă siropul redus peste fructe și se lasă să se răcească. Se acoperă cu plastic și se dă la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
7
Într-un castron mic, amestecați smântâna cu zahărul și 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Scoateți crenguța de busuioc din fructe. Puneți 2 până la 3 linguri de sirop de coacăze negre pe fiecare farfurie de servire și lingurați fructele în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze NegreCoacăze Negre
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
9
Încingeți fiecare porție cu o crenguță de mentă și o păpușă de smântână îndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista