Compot De Fructe Proaspete

Compot De Fructe Proaspete
Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Compotul de fructe proaspete ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 7 porții cu 138 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piersici, fructe tartinabile de caise, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Omletă Cu Compot De Fructe Proaspete, Compot de fructe uscate și proaspete, și Compot Cu Patru Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați două 1-in.- benzi lungi din coaja de lamaie. Strângeți sucul din lămâie. Într-o cratiță mare, combinați apa, mierea, sucul de lămâie și fâșiile de coajă de lămâie.
2
Adăugați merele, piersicile și perele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gătiți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când fructele se înmoaie.
3
Scoateți din căldură; aruncați coaja de lămâie. Folosind o lingură pliată, transferați fructele într-un castron mare; aruncați lichidul de braconaj. Se amestecă fructele tartinabile, căpșunile și strugurii. Acoperiți și refrigerați timp de 4 ore sau peste noapte.
4
Se servește cu o lingură pliată. Topiți fiecare porție cu iaurt.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții7
Scor De Sănătate6
Revista