Compot de dud-rubarbă

Compot de dud-rubarbă
Nevoie de o sos fără gluten și vegan? Compotul de dud-rubarbă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 59 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rubarbă, suc de portocale, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bebeluși Olandezi Cu Compot De Dud-Rubarbă, Aici ocolim tufa de dud: dud și Einkorn cu unt se sfărâmă, și Compot De Rubarbă pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista