Compot De Ambrozie

Compot De Ambrozie
Dacă aveți despre 10 minute pentru a petrece în bucătărie, compotul Ambrosia ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 196 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți struguri, portocale buric, bere de ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ambrosia, Ambrosia, și Ambrosia.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ananasul; rezervarea sucului. Într-un castron mare, adăugați bananele, ananasul, strugurii, portocalele și jumătate din nucă de cocos; se toarnă suc rezervat peste fructe; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
BananeBanane
Nucă De CocosNucă De Cocos
PortocaliuPortocaliu
StruguriStruguri
FructeFructe
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Chiar înainte de servire, se toarnă ghimbir peste salată și se presară cu nucă de cocos rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Nucă De CocosNucă De Cocos
3
Se servește cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Garnisiți cu fructe stea, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StarfruitStarfruit
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista