Comorile insulei mamei
Comorile insulei mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 209 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Comori De Înghețată, Comori De Zmeură, și Comori De Caramel De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul brun și zahărul alb. Bateți oul, apoi amestecați vanilia. Se amestecă treptat ingredientele uscate.
Se amestecă chipsurile de ciocolată, nuca de cocos și nucile pecan.
Rulați aluatul în bile de 1 inch și așezați fursecurile la o distanță de 2 inci pe foi de fursecuri unsuroase.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt timp de 2 minute înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet.