Colți Ofiliți

Colți Ofiliți
Collards ofilite este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 197 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, verdeața, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Collards De Casă, Cremă Collards, și Colarzi De Duminică.

Instrucțiuni

1
Puneți slănina într-o oală mare și adâncă; gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute. Gatiti si amestecati verdeata, ceapa, usturoiul si zaharul in baconul fiert. Acoperiți oala și lăsați amestecul să se aburească până când verdeața se ofilește, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Bacon GătitBacon Gătit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți capacul, ridicați căldura la mare și gătiți până când lichidul se evaporă, aproximativ 5 minute.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Collard Greens. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. J. Lohr Estates Bay Mist White Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
J. Lohr Estates Bay Ceață Alb Riesling
J. Lohr Estates Bay Ceață Alb Riesling
De culoare paie palidă, Riesling-ul nostru Bay Mist White are arome florale atrăgătoare cu caise verzi și fructe de mere pippin. Aromele sunt extinse pe palat, adăugând floare de portocal și litchi. Cu 2,56% zahăr rezidual echilibrat de aciditatea naturală crocantă și spritz dintr-o fermentație rece lungă, Riesling-ul alb este un vin răcoritor capabil să completeze aromele vibrante ale bucătăriei Pacific Rim sau să stea singur ca aperitiv.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista