"Coletele"de pui asiatic aburit ale lui Jamie Oliver
Jamie Oliver aburit de pui din Asia" colete " este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ulei de susan, sos de pește, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Prăjitura lui Jamie Oliver, Placinta cu peste a lui Jamie Oliver, și Cașul clementin al lui Jamie Oliver pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert.
Îndepărtați și aruncați frunzele exterioare dure ale varzei, apoi tăiați capătul rădăcinii și separați frunzele. Scufundați-le în apa sărată clocotită pentru a se albi timp de 2 minute, apoi scoateți-le într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul.
Se scurge și se lasă deoparte.
Se toarnă toate, cu excepția câtorva centimetri de apă, în fundul vasului și se pune un abur în interiorul vasului (sau se pune un abur de bambus deasupra vasului).
Între timp, într-un robot de bucătărie, pulsați usturoiul, ghimbirul, ceapa verde, coriandrul, chilisul roșu, sosul de pește și o 1/4 linguriță de sare până când totul este tocat.
Adăugați puiul, castanele de apă, coaja și sucul de tei și uleiul de susan. Procesați până la finalizarey piure; rezultatul va fi un fel de pastă de carne.
Așezați frunzele de varză pe o tăietură și așezați o cantitate mică (2-3 linguri) din amestecul de pui pe capătul rădăcinii unei frunze de varză. Îndoiți frunza o dată pentru a închide puiul, pliați ambele părți, apoi rotiți-o din nou, astfel încât partea cusăturii să fie în jos. Repetați cu frunzele de varză rămase și puiul.
Aduceți apa din fundul vasului de abur la fierbere, apoi așezați coletele cu cusătura în jos în Coș. Acoperiți și aburiți până când puiul este gătit, 6-8 minute în funcție de mărimea lor.
Se servește cu sosul de scufundare și semințele de susan prăjite împrăștiate deasupra.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.