Colete de somon și Nasturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coletele de somon și Nasturel. Această rețetă servește 8. O porție conține 372 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 43 de fani. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie filo, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare sunt Colete De Somon, Colete de somon, afine și cuscus, și Colete de somon, cuscus și mărar.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie, apoi amestecați uleiul.
Se amestecă împreună crme frache și coaja de lămâie. Desfaceți patiseria și acoperiți ușor cu hârtie de bucătărie umedă.
Așezați o foaie de filo pe suprafața de lucru, apoi tăiați-o în jumătate pentru a face 2 pătrate.
Ungeți 1 pătrat cu puțin amestec de unt, apoi acoperiți cu celălalt pătrat.
Împărțiți somonul în 8 porții și aranjați o porție la un capăt al patiseriei, lăsând un spațiu de 2 cm în jurul marginilor. Împrăștiați peste niște năsturel, crme frache și condimente. Îndoiți marginile pentru a închide umplutura. Repetați pentru alte colete.
Coaceți sau înfășurați în folie alimentară sau pungi pentru congelator și congelați.
Pentru a găti imediat, încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Așezați coletele pe o foaie de copt ușor unsă, cu cusătura în jos și periați cu amestec de unt.
Coaceți timp de 20-25 de minute până când patiseria este crocantă și somonul gătit. Pentru a găti din congelat, încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Așezați coletele pe o foaie de copt și acoperiți cu folie.
Coaceți timp de 35 de minute, apoi scoateți folia și creșteți temperatura la 220C / 200C ventilator / gaz
Ungeți cu amestec de unt și coaceți încă 20 de minute până devin aurii.
Se servește cu cartofi noi fierți și broccoli.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.