Coji De Patiserie Cu Scorțișoară

Coji De Patiserie Cu Scorțișoară
Cojile de patiserie cu scorțișoară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Pate à Choux Scoici (Patiserie franceza Scoici), Cremă De Vanilie În Coji De Patiserie, și Pui cremos peste coji de patiserie.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză și untul la viteza medie a unui mixer electric până la crem. Adăugați treptat făină și scorțișoară, bătând la viteză mică doar până când ingredientele sunt amestecate. Înfășurați aluatul în hârtie de ceară și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Împărțiți aluatul în jumătate. Împărțiți fiecare jumătate de aluat în 12 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Așezați în tigăi de briose în miniatură ușor unsă (1 3/4 inch), modelând fiecare într-o coajă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista