Coji De Paste Din Carne De Vită Cu Trei Brânzeturi

Coji De Paste Din Carne De Vită Cu Trei Brânzeturi
Cojile de Paste cu carne de vită cu trei brânzeturi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,88 USD pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 2591 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de coji de paste jumbo, apă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Coji De Paste Din Carne De Vită Cu Trei Brânzeturi, Coji de paste coapte cu carne de vită, roșii uscate și spanac, și Coji de paste și brânză.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.gătiți și scurgeți cojile de paste conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se răcește ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron mare, amestecați sosul de paste și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă 1 cană din amestecul de sos de paste în fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Într-un castron mediu, amestecați răspândirea brânzei, 1 cană de brânză italiană, parmezanul, oul și carnea de vită măcinată gătită. Lingura îngrămădire amestec lingura în fiecare coajă. Aranjați cojile umplute peste sos în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Scoici UmpluteScoici Umplute
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Sos De PasteSos De Paste
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă sosul rămas deasupra, acoperind complet cojile. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când umplutura cu bule și brânză este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se presară cu 1/2 cană de brânză italiană rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
8
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista