Coji De Paste Din Carne De Vită Cu Trei Brânzeturi

Cojile de Paste cu carne de vită cu trei brânzeturi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,88 USD pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 2591 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de coji de paste jumbo, apă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Coji De Paste Din Carne De Vită Cu Trei Brânzeturi, Coji de paste coapte cu carne de vită, roșii uscate și spanac, și Coji de paste și brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.gătiți și scurgeți cojile de paste conform instrucțiunilor de pe pachet.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se răcește ușor, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, amestecați sosul de paste și apa.
Se toarnă 1 cană din amestecul de sos de paste în fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Într-un castron mediu, amestecați răspândirea brânzei, 1 cană de brânză italiană, parmezanul, oul și carnea de vită măcinată gătită. Lingura îngrămădire amestec lingura în fiecare coajă. Aranjați cojile umplute peste sos în vasul de copt.
Se toarnă sosul rămas deasupra, acoperind complet cojile. Acoperiți cu folie.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când umplutura cu bule și brânză este setată.
Se presară cu 1/2 cană de brânză italiană rămasă.
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.