Cod În Stil Leghorn

Cod În Stil Leghorn
Codul în stil Leghorn este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 441 calorii, 32g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii prune, cod, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți făina pe o suprafață curată și uscată și condimentați-o cu sare și piper. Apăsați ambele părți ale fileurilor în făină. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie suficient de largă și adâncă pentru a ține peștele fără a se aglomera la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați peștele, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Transferați peștele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie suficient de largă și adâncă pentru a ține toate ingredientele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu în tigaie, amestecați și gătiți până când usturoiul s-a colorat ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați roșiile și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
8
Adăugați peștele, reduceți focul la minim și gătiți până la fiert, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
9
Transferați peștele într-un platou de servire și puneți puțin sos peste fiecare file. Se acoperă cu pătrunjel tocat și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SosSos
PeștePește
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista