Codul prăjit în tigaie cu roșii prăjite și praz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 514 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, praz, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați roșiile și prazul într-o tigaie; stropiți cu 2 linguri ulei de măsline, oțet, rozmarin, 1/4 linguriță sare de mare și 1/4 linguriță piper. Aruncați ușor pentru a acoperi. Prăjiți la 400 timp de 25 de minute, amestecând prazul o dată la jumătatea timpului de gătit sau până când prazul este fraged și roșiile încep să se strice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Rozmarin
Sare De Mare
Tomate
Oțet
Piper
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Condimentați fileurile de pește cu 1 lingură de ulei de măsline, 1/2 linguriță de sare de mare și 1/4 linguriță de piper. Topiți untul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Ulei De Măsline
Sare De Mare
Unt
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați fileurile, cu pielea în jos, în tigaie; reduceți focul la mediu și gătiți timp de 4 minute, fără a mișca peștele. Întoarceți cu grijă fileurile; și stropiți suc de lămâie peste pește. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita, Lingand lichidul peste peste peste in timp ce gatiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți peștele din tigaie și acoperiți ușor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vin și bulion în tigaie și creșteți căldura la mediu-mare. Reduceți sosul la 1/4 cană (aproximativ 5 minute) și până când sosul este ușor gros și Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Sos
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Așezați fileurile pe un platou sau patru farfurii individuale, lingând sosul peste și în jurul peștelui; aranjați amestecul de praz și roșii pe fiecare farfurie și garnisiți, dacă doriți.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.