Cod prăjit în tigaie cu roșii prăjite și praz

Cod prăjit în tigaie cu roșii prăjite și praz
Codul prăjit în tigaie cu roșii prăjite și praz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 514 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, praz, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați roșiile și prazul într-o tigaie; stropiți cu 2 linguri ulei de măsline, oțet, rozmarin, 1/4 linguriță sare de mare și 1/4 linguriță piper. Aruncați ușor pentru a acoperi. Prăjiți la 400 timp de 25 de minute, amestecând prazul o dată la jumătatea timpului de gătit sau până când prazul este fraged și roșiile încep să se strice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Sare De MareSare De Mare
TomateTomate
OțetOțet
PiperPiper
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Condimentați fileurile de pește cu 1 lingură de ulei de măsline, 1/2 linguriță de sare de mare și 1/4 linguriță de piper. Topiți untul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sare De MareSare De Mare
UntUnt
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați fileurile, cu pielea în jos, în tigaie; reduceți focul la mediu și gătiți timp de 4 minute, fără a mișca peștele. Întoarceți cu grijă fileurile; și stropiți suc de lămâie peste pește. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita, Lingand lichidul peste peste peste in timp ce gatiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți peștele din tigaie și acoperiți ușor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vin și bulion în tigaie și creșteți căldura la mediu-mare. Reduceți sosul la 1/4 cană (aproximativ 5 minute) și până când sosul este ușor gros și Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați fileurile pe un platou sau patru farfurii individuale, lingând sosul peste și în jurul peștelui; aranjați amestecul de praz și roșii pe fiecare farfurie și garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SosSos
PeștePește
PrazPraz
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista