Cod prăjit în tigaie cu pansament Asiatic

Cod prăjit în tigaie cu pansament Asiatic
Codul prăjit cu sos asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 259 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,14 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, făină, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina simplă, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Vinete prăjite cu sos de zară, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În32 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista