Cod prăjit cu firimituri de lămâie-pătrunjel

Codul prăjit cu firimituri de lămâie-pătrunjel este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 231 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fileuri groase de cod, unt, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel prăjit cu pesmet de lămâie parmezan, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Scoici de dafin cu mămăligă, ciuperci sălbatice, Sherry și pesmet de pătrunjel.
Instrucțiuni
Bacsis: dacă obțineți bucăți de coadă mai subțiri de cod, vă recomandăm să le pliați pentru a dubla grosimea, astfel încât să nu se gătească prea repede și să se usuce. Poziționați un raft în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 218°. într-un castron mediu, combinați panko, untul, pătrunjelul și coaja de lămâie.
Adăugați un vârf de sare și o măcinare de piper și amestecați pentru a distribui uniform ingredientele. Tapetați o foaie de copt cu margini grele cu pergament. Aranjați fileurile de cod pe foaia de copt și condimentați peste tot cu sare și piper. Împărțiți toppingul panko printre fileuri, apăsând ușor, astfel încât să adere. Prăjiți până când pesmetul se rumeneste și peștele este în mare parte opac (tocmai gătit), cu o urmă de translucență în centru (tăiat într-o bucată pentru a verifica), 10 până la 12 minute, în funcție de grosimea fileurilor.
28, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
7, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.