Cod negru cu măsline și cartofi în pergament

Cod negru cu măsline și cartofi în pergament
Codul negru cu măsline și cartofi în pergament este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește în pergament cu dovlecei, măsline negre și Rețetă de busuioc, Somon, Cartofi Noi Și Măsline Negre, și Scoici în pergament cu fenicul, roșii și măsline.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F cu o foaie de copt pe raftul inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați cartofii în felii foarte subțiri cu slicer. Aruncați cartofii cu 2 linguri de ulei, 1 linguriță de oregano și 1/4 linguriță de sare de mare. Împărțiți cartofii între pătratele de pergament, aranjându-le în centru, ușor suprapuse, apoi acoperiți cu o bucată de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Sare De MareSare De Mare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Presărați fiecare file cu o cantitate mică de 1/4 linguriță de sare de mare, apoi acoperiți fiecare cu o felie de lămâie, câteva felii de usturoi și așchii de măsline, frunze de pătrunjel, 1/2 linguriță de oregano și 1/2 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Sare De MareSare De Mare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
MăslineMăsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adunați părțile laterale ale pergamentului peste pește pentru a forma o pungă, fără a lăsa deschideri și legați strâns cu sfoară de bucătărie. Puneți pachetele pe foaia de copt fierbinte și coaceți până când peștele este doar gătit, 15 până la 22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Peștele poate fi asamblat în pergament cu 4 ore înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista