Cod negru cu Miso
Codul negru cu Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $19.27 pe portie. O porție conține 1886 calorii, 94G de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Du-te la magazin și ridică sakulucul, zahărul granulat, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Miso Black Sesame Caramel Popcorn Balls + 15 Moduri Dulci De A Folosi Miso, Cod negru cu Miso (miso-marinat cod negru), și Cod Negru Cu Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți Sakura și mirinul la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Se fierbe timp de 20 de secunde pentru a evapora alcoolul.
Reduceți focul la minim și adăugați pasta miso, amestecând cu o lingură de lemn. Când miso-ul s-a dizolvat complet, întoarceți din nou focul la mare și adăugați zahărul, amestecând continuu cu lingura de lemn pentru a vă asigura că fundul tigaiei nu arde.
Se ia de pe foc odată ce zahărul este complet dizolvat. Se răcește la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.