Cod negru cu ciuperci și ardei Sansho

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul Negru cu ciuperci și ardeiul Sansho. Această rețetă servește 6 și costă 4,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 187 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ciuperci enoki, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ciuperci umplute din sud-vest cu fasole neagră, orez brun și ardei roșu, Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă, sos de soia, mirin, ardei sansho, șalotă și o treime de usturoi la fiert într - o cratiță grea de 1 până la 2 litri, apoi fierbeți 5 minute.
Lăsați bulionul să stea la foc 10 minute.
Gatiti usturoiul ramas in ulei intr-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu, amestecand, pana devine auriu.
Adăugați toate ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine în amestec de ciuperci, aruncând solidele și se fierbe 1 minut.
Se usucă peștele și se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc mediu-mare, până când este fierbinte, apoi sotati peștele de la cald, cu pielea în jos, întorcându-se o dată, până se rumenesc, abia începând să se descuameze și tocmai gătit, aproximativ 10 minute.
Transferați peștele în boluri puțin adânci. Reîncălziți bulionul și împărțiți-l între boluri, apoi presărați foarte ușor cu mai mult piper sansho (dacă utilizați).
Bulionul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit (odată răcit). Reîncălziți ușor înainte de utilizare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.