Cod japonez aburit cu Daikon

Cod japonez aburit cu Daikon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul japonez aburit cu Daikon. Această rețetă face 4 porții cu 144 calorii, 28G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $6.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de coajă de lămâie, mirin, daikon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Murături daikon și morcov în stil japonez, Vegan: Daikon Japonez fiert cu Bok Choy și Edamame, și Chifle aburite cu daikon și Shiitake la foc mic, varză de fasole murată și maioneză picantă (vegană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, amestecați dashi cu mirinul și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă amidonul de porumb diluat și se fierbe la foc mic până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Condimentează codul cu sare. Completați fiecare file cu 2 linguri de daikon ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
4
Așezați fileurile într-un abur setat peste apă clocotită și aburiți la foc moderat până când peștele este doar gătit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Transferați codul pe farfurii. Puneți sosul în jurul fileurilor, garnisiți cu coajă de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista