Cod de tigaie cu salată de fasole albă

Cod de tigaie cu salată de fasole albă
Codul de tigaie cu salată de fasole albă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 340 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Dovleac-Baie De Tigaie Cu Fasole Albă, Tigaie Cu Fasole Albă Și Kale, și Tigaie spaniolă de fasole albă, creveți și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1/4 cană de pansament și boia de ardei; se toarnă peste pește într-un vas superficial. Întoarceți peștele pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui file. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PeștePește
2
Între timp, combinați toate ingredientele rămase, cu excepția măslinelor și ouălor, într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada. Gatiti pestele in tigaie mare la foc mediu-mare 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește peste salată de fasole; se acoperă cu măsline și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
OuăOuă

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista