Cod De Nucă De Cocos

Codul de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 424 calorii. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fileuri de cod, jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron sau un vas puțin adânc, bateți laptele de nucă de cocos, sucul de lămâie, uleiul de măsline, un vârf de sare frumos și câteva măcinări de piper. Rezervați 1 cană de marinată.
Adăugați peștele în castron cu marinata și dați-l la frigider timp de 20 de minute.
Scoateți codul din frigider.
Așezați codul într-un vas de copt de 9 x 11 inci, aruncând marinata în castron.
Așezați o felie de jalapeno peste partea superioară a fiecărei bucăți.
Se introduce la cuptor și se coace timp de 12 până la 14 minute.
Între timp, faceți sosul.
Se toarnă marinata rezervată de 1 cană într-o cratiță mică la foc mediu și se fierbe până se reduce și se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Puneți câteva pe farfurie înainte de a așeza codul în jos deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio