Cod cu unt brun de nuci de pin și spanac usturoi
Codul cu unt brun de nuci de pin și spanac usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 4.71 pe portie. O porție conține 241 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, spanac, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Încercați Cod cu unt brun de nuci de pin și spanac usturoi, Gnocchi cu unt brun cu spanac și nuci de pin, și Gnocchi cu unt brun cu spanac și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare, grea, antiaderentă, la foc mediu.
Adăugați nuci și 2 linguri suc de lămâie și amestecați; gatiti 1 minut sau pana cand nucile se rumenesc.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Condimentează peștele cu sare și piper.
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pește; gatiti 2 minute pe fiecare parte, pana se fulgi.
Transferați în platou; așezați nuci deasupra peștelui. Cort cu folie pentru a se încălzi.
Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie. Se încălzește restul de 1 linguriță de ulei la foc mediu.
Adăugați usturoiul și spanacul; gatiti 5 minute, amestecand pana cand spanacul se ofileste.
Adăugați sucul de lămâie rămas; gatiti 1 minut pentru a amesteca aromele.
Așezați spanacul pe platoul de servire; se acoperă cu fileuri.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris