Cod cu fenicul și ceapă

Cod cu fenicul și ceapă
Codul cu fenicul și ceapa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, pâine crustă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Cod cu fenicul și ceapă.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare și adâncă la foc mediu și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Tăiați blaturile de pe becul de fenicul. Rezervați câteva linguri de frunze (verdeață asemănătoare mărarului) și tocați. Împărțiți becul, apoi tăiați în fiecare sfert pe un unghi pentru a îndepărta miezul. Tăiați subțire feniculul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
VerziiVerzii
MărarMărar
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin, fenicul și ceapa în tigaie și sotati-le, amestecând frecvent, 5 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
FeniculFenicul
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați vin și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Adăugați cartofii în tigaie în straturi subțiri, acoperind complet feniculul și ceapa, lucrând până la marginile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FeniculFenicul
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă stocul uniform peste tigaie. Condimentează peștele cu sare și piper. Aranjați peștele pe cartofi. Aduceți lichidele într-un balon. Acoperiți tigaia și transferați-o în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
StocStoc
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Coaceți peștele timp de 15 minute, până când este opac, apoi descoperiți și coaceți încă 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați peștele și legumele în boluri puțin adânci sau farfurii și garnisiți cu pătrunjel și frunze. Puneți sucuri peste mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Serviți cu pâine crustă pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista